Ronde van Italië in Brabant aangesloten bij de NTFU

Sinds kort is hét recreatieve wielerevenement van Zuid-Nederland ‘de Ronde van Italië in Brabant’ aangesloten bij de Nederlandse Tour Fiets Unie (NTFU). Wielersportbond NTFU behartigt de belangen van de sportieve fietsers in Nederland en zet zich in voor kwaliteit en veiligheid binnen de wielersportwereld. Samen met verenigingen en partners bieden ze de mooiste toertochten, trainingen, clinics, praktische kennis en informatie, en aantrekkelijke producten en diensten voor meer dan 75.000 sportieve fietsers.

 

Nu de Ronde van Italië in Brabant bij deze bond is aangesloten, zijn de complete routes van beide tours te vinden op Fietssport.nl, een initiatief van de NTFU:

 

 

Het doel van de Ronde van Italië in Brabant evenement is om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor stichting Spieren voor Spieren. Zo zetten recreatieve fietsers hun gezonde spieren in om spierziekten bij kinderen te verslaan. Via de website van Spieren voor Spieren kun je je inschrijven als individuele deelnemer of als groep (bijvoorbeeld met je bedrijf). Een donatie zonder inschrijving is uiteraard ook mogelijk. Alle beetjes zijn meer dan welkom! Meer weten over het evenement en het complete programma? Bekijk nu onze website.